A nemzetközi verseny 19 csapatból állt ahol iskolánk az összetett 3. helyezést szerezte meg! Egyéb különdíjakat is kaptunk:
Sültek napja arany minősítés
Főtt ételek napja arany minősítés
Sütemények elméleti feladatánál ezüst minősítés
Legkreatívabb csapat különdíja
A csapat Tagjai: Paku Mihály Richárd, Péntek Dániel, Németh Tamás, Tóth Gergő
Felkészítők: Tabányi Ildikó és Sáska Sándor
Köszönet: Vakvarjú Étterem, Flamenco Szálloda, BVHSZC
Agrár Marketing Centrum- „Hazai ízek, Hazai asztalokon ” országos főzőverseny 2018.április 7.
Országosan 20 csapat adta le a nevezését,két selejtezőn keresztül jutottunk be a döntő 4 csapatába. Országos 4. helyezést érte el iskolánk csapata!
A csapat Tagjai: Jakab Melinda, Skribek Fruzsina
Felkszítők: Tabányi Ildikó, Tóth Gergő, Sáska Sándor
Köszönet:AMC , NH Hotel, BVHSZC