Tisztelt Érdeklődő!
A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér-vendégtéri szakember és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák. Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó.
A szakmai képzések során elméleti konzultációkat és szakmai tanüzemi gyakorlatokat is tartunk.
A képzések iskolai elméleti és gyakorlati konzultációi heti két délután 15 – 21 óra között vannak.
A konzultációkon kívül e-learning tananyag és digitálisan támogatott szakmai gyakorlat teljesítése szükséges.
A képzés ütemezése:
- A képzés 3. hónapjában: ágazati alapvizsga
- A 4. hónap végén: félévi tantárgyi beszámoló
- A második félévben: 80 óra szakmai gyakorlat teljesítése
- A 8. hónap végére a szakmai vizsga portfólió részének leadása
- A képzés végén: év végi tantárgyi beszámoló
- A 8. hónap lezárását követően: szakmai vizsga
TÁJÉKOZTATÓ A JELENTKEZÉS FELTÉTELEIRŐL:
Kérjük, hogy a beiratkozás alkalmával az alábbi dokumentumok másolatát szíveskedjék magával hozni, vagy a megadott címre elektronikus formában megküldeni. (titkarsag@perlasca.hu)
- legmagasabb iskolai végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány
- személyi igazolvány
- lakcímkártya
- TAJ kártya
- adókártya
- érvényes egészségügyi kiskönyv
- a választott szakmára vonatkozó (Cukrász) elsőfokú, munkaköri alkalmassági igazolás
- (Akinek van, érvényesíteni lehet háziorvosnál friss tüdőszűrő lelettel, akinek nincs, nyomtatvány boltban szíveskedjék beszerezni, és ezzel a háziorvost felkeresni!)
A képzés heti két alkalmat jelent 15:00-20:00-ig. Az oktatás az iskolán belül folyik.