Tisztelt Érdeklődő!

A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér-vendégtéri szakember és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák. Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó.

A szakmai képzések során elméleti konzultációkat és szakmai tanüzemi gyakorlatokat is tartunk.

A képzések iskolai elméleti és gyakorlati konzultációi heti két délután 15 – 21 óra között vannak.

A konzultációkon kívül e-learning tananyag és digitálisan támogatott szakmai gyakorlat teljesítése szükséges.

A képzés ütemezése:

  • A képzés 3. hónapjában: ágazati alapvizsga
  • A 4. hónap végén: félévi tantárgyi beszámoló
  • A második félévben: 80 óra szakmai gyakorlat teljesítése
  • A 8. hónap végére a szakmai vizsga portfólió részének leadása
  • A képzés végén: év végi tantárgyi beszámoló
  • A 8. hónap lezárását követően: szakmai vizsga

TÁJÉKOZTATÓ A JELENTKEZÉS FELTÉTELEIRŐL:

Kérjük, hogy a beiratkozás alkalmával az alábbi dokumentumok másolatát szíveskedjék magával hozni, vagy a megadott címre elektronikus formában megküldeni. (titkarsag@perlasca.hu)

  • legmagasabb iskolai végzettséget igazoló oklevél/bizonyítvány
  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • adókártya
  • érvényes egészségügyi kiskönyv
  • a választott szakmára vonatkozó (Cukrász) elsőfokú, munkaköri alkalmassági igazolás
  • (Akinek van, érvényesíteni lehet háziorvosnál friss tüdőszűrő lelettel, akinek nincs, nyomtatvány boltban szíveskedjék beszerezni, és ezzel a háziorvost felkeresni!)

A képzés heti két alkalmat jelent 15:00-20:00-ig. Az oktatás az iskolán belül folyik.