ÍRÁSBELI KOMPLEX VIZSGA
Időpont: 2018. május 18. 10.00 -13.00.
Helyszín: 3. emeleti termek, külön beosztás szerint
1.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-01
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: CUKRÁSZ
3/11 C :Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati gazdasági és élelmiszerbiztonsági követelmények (120 perc)
KSZ/12.C: Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékek technológiája, termeléshez kapcsolódó gazdasági számítások (120 perc)
2.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: PINCÉR
3/11.P: Vizsgafeladat megnevezése: A pincér adminisztrációs tevékenysége (90 perc)
KSZ/12.P: Vizsgafeladat megnevezése: A pincér szakmai feladatai (120 perc)
3.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-04
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: SZAKÁCS
3/11.SZ: Vizsgafeladat megnevezése: Termeléssel összefüggő dokumentációs feladatok (120 perc)
KSZ/12.SZ: Vizsgafeladat megnevezése: A szakács szakma ismeretei (180 perc)
GYAKORLATI VIZSGÁK
1.) 3/11.C osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-01
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: CUKRÁSZ
Időpontok: 2018. május 25. 8.00 óra, 1. csoport (8 fő)
2018.május 28. 8.00 óra, 2. csoport (7 fő)
Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékkészítés (420 perc)
2.) 3/11.P osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: PINCÉR
Időpont: 2018. május 28. 8.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Menü összeállítás és felszolgálás (210 perc)
3.) 3/11.SZ osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-04
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: SZAKÁCS
Időpont: 2018. május 28. 8.00 óra
A) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítési alapfeladatok (120 perc)
B) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítés (120 perc)
4.) KSZ/12.C osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-01
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: CUKRÁSZ
Időpontok: 2018. május 23. 8.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékkészítés (420 perc)
5.) KSZ/12.P osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: PINCÉR
Időpont: 2018. május 23. 8.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Menü összeállítás és felszolgálás (210 perc)
6.) KSZ/12.SZ osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-04
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: SZAKÁCS
Időpont: 2018. május 23. 8.00 óra
A) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítés alapja (140 perc)
B) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítési ismeretek (140 perc)
SZÓBELI VIZSGÁK
1,) 3/11.P osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: PINCÉR
Időpont: 2018. május 28. 12.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Étel- italajánlat, szakmai idegen nyelvi kommunikáció (40 perc)
2.) KSZ/12.C osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-01
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: CUKRÁSZ
Időpont: 2018. május 24. 8.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Cukrász szakmai idegen nyelv, élelmiszerismeret, élelmiszerbiztonság (40 perc)
3.) KSZ/12.P osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: PINCÉR
Időpont: 2018. május 23. 12.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Étel- italismeret (40 perc)
4.) KSZ/12.SZ osztály
A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-04
A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése: SZAKÁCS
Időpont: 2018. május 24. 8.00 óra
Vizsgafeladat megnevezése: Konyhai ismeretek (55 perc)