A nemzetközi verseny 19 csapatból állt ahol iskolánk az összetett 3. helyezést szerezte meg! Egyéb különdíjakat is kaptunk:

Sültek napja arany minősítés

Főtt ételek napja arany minősítés

Sütemények elméleti feladatánál ezüst minősítés

Legkreatívabb csapat különdíja

A csapat Tagjai: Paku Mihály Richárd, Péntek Dániel, Németh Tamás, Tóth Gergő

Felkészítők: Tabányi Ildikó és Sáska Sándor

Köszönet: Vakvarjú Étterem, Flamenco Szálloda, BVHSZC

Agrár Marketing Centrum- „Hazai ízek, Hazai asztalokon ” országos főzőverseny 2018.április 7.

Országosan 20 csapat adta le a nevezését,két selejtezőn keresztül jutottunk be a döntő 4 csapatába. Országos 4. helyezést érte el iskolánk csapata!

A csapat Tagjai: Jakab Melinda, Skribek Fruzsina

Felkszítők: Tabányi Ildikó, Tóth Gergő, Sáska Sándor

Köszönet:AMC , NH Hotel, BVHSZC