ÍRÁSBELI KOMPLEX VIZSGA

 

Időpont:                     2018. május 18. 10.00 -13.00.

Helyszín:                    3. emeleti termek, külön beosztás szerint

 

1.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-01

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      CUKRÁSZ

3/11 C :Vizsgafeladat megnevezése:  Cukrászati gazdasági és élelmiszerbiztonsági követelmények (120 perc)

KSZ/12.C: Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékek technológiája, termeléshez kapcsolódó gazdasági számítások (120 perc)

 

2.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-03

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      PINCÉR

3/11.P: Vizsgafeladat megnevezése: A pincér adminisztrációs tevékenysége (90 perc)

KSZ/12.P: Vizsgafeladat megnevezése: A pincér szakmai feladatai (120 perc)

 

3.) A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója: 34-811-04

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      SZAKÁCS

3/11.SZ: Vizsgafeladat megnevezése: Termeléssel összefüggő dokumentációs feladatok (120 perc)

KSZ/12.SZ: Vizsgafeladat megnevezése: A szakács szakma ismeretei (180 perc)

 

GYAKORLATI VIZSGÁK

1.) 3/11.C osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-01

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      CUKRÁSZ

Időpontok:                 2018. május 25.  8.00 óra, 1. csoport (8 fő)

                                       2018.május 28. 8.00 óra, 2. csoport (7 fő)

Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékkészítés (420 perc)

2.) 3/11.P osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-03

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      PINCÉR

Időpont:                     2018. május 28. 8.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Menü összeállítás és felszolgálás (210 perc)

3.) 3/11.SZ osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-04

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      SZAKÁCS

Időpont:                     2018. május 28. 8.00 óra

A) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítési alapfeladatok (120 perc)

B) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítés (120 perc)

 4.) KSZ/12.C osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-01

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      CUKRÁSZ

Időpontok:                 2018. május 23.  8.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Cukrászati termékkészítés (420 perc)

5.) KSZ/12.P osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-03

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      PINCÉR

Időpont:                     2018. május 23. 8.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Menü összeállítás és felszolgálás (210 perc)

6.) KSZ/12.SZ osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-04

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      SZAKÁCS

Időpont:                     2018. május 23. 8.00 óra

A) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítés alapja (140 perc)

B) Vizsgafeladat megnevezése: Ételkészítési ismeretek (140 perc)

SZÓBELI VIZSGÁK

1,) 3/11.P osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-03

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      PINCÉR

Időpont:                     2018. május 28. 12.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Étel- italajánlat, szakmai idegen nyelvi kommunikáció (40 perc)

2.) KSZ/12.C osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-01

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      CUKRÁSZ

Időpont:                     2018. május 24.  8.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Cukrász szakmai idegen nyelv, élelmiszerismeret, élelmiszerbiztonság (40 perc)

3.) KSZ/12.P osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-03

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      PINCÉR

Időpont:                     2018. május 23. 12.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Étel- italismeret (40 perc)

4.) KSZ/12.SZ osztály

A vizsgáztatott szakképesítés azonosítója:         34-811-04

A vizsgáztatott szakképesítés megnevezése:      SZAKÁCS

Időpont:                     2018. május 24. 8.00 óra

Vizsgafeladat megnevezése: Konyhai ismeretek (55 perc)